Az esküvő szervezése egy különleges kaland, olykor-olykor igazán stresszes pillanatokkal megtűzdelve. A kellemetlen meglepetések gyakran elkerülhetők a gondos tervezéssel, így úgy gondoltuk máris kedveskedünk a fiatal pároknak egy esküvői határidőnaplóval. A napló segít a készülődésben és az összes szolgáltatásunkat, díjainkat is megtaláljátok benne. Emellett hadd adjunk egy kis ízelítőt az idei esküvőtrendekből, hogy igazán páratlan lehessen ez a nap.

Közel a természethez

A növények már tavaly is egyre népszerűbb szereplőivé váltak a lakodalmaknak, de 2019 biztosan a virágoktól burjánzó esküvőkről lesz emlékezetes. Nem kell ez miatt feltétlenül a szabadban megrendezni az ünnepséget, hiszen az igazán profi dekoratőrök képesek a természetet bevarázsolni a fedett helyszínekre is. A növények rögtön feldobják a legunalmasabb belső teret is, így nem is kérdés, hogy behozzuk-e a kinti növényvilágot a lagzira vagy sem! Íme ennek néhány pompás példája a Corso Hotel Pécs**** rendezvénytermében:

Bátran a színekkel

Több ezüstöt és krómot fogunk látni 2019-ben, ezek ugyanis az arany és a rosegold helyett sokkal divatosabbak lesznek jövőre. A csillogás maradhat, csak a színek változnak. Ideje lassan búcsút inteni a halvány, púderes árnyalatoknak. Helyettük köszöntsük kitörő örömmel a korall színt, amely remekül passzol akár a hotel enteriőrjéhez is. Az esküvőkre díjmentesen biztosított 150 fős konferencia terem ideális helyszíne lehet a polgári szertartásnak, így már nem is jelent felesleges problémát a helyszínek közötti utazás. A dekoráció kialakításában és a rendezvény megszervezésében profi partnereink állnak rendelkezésre.

A desszertbár örök

A desszertbárok virágkorukat élik idén, a falatnyi, igényesen elkészített süteményekkel teli asztal biztosan a násznép kedvence lesz. A Corso Étterem saját cukrásza és profi kollégái pedig örömmel teljesítik az e fajta kívánságokat is. Az étkezésnél egyébként lehetőség van svédasztalos, tányér-vagy tálszervizes étkezés választására, így eldönthetitek, melyik Nektek a legmegfelelőbb megoldás.

A legfontosabb pedig hogy a nászpárnak ne kelljen mással foglalkoznia, csak hogy igazán megélhessék az Ő nagy napjukat. A Corso Hotel Pécs**** többek között ezért lehet a tökéletes választás azoknak a házasulandó fiataloknak, akik ezt tartják szem előtt. Ráadásul az esküvői szolgáltatásaink igénybevételekor a násznép foglalásai esetében kedvezményes szobaárakat alkalmazunk és az ifjú párnak az esküvő éjszakájára grátisz biztosítjuk a különleges kialakítású nászutas lakosztályunkat. A jó hír pedig hogy még mindig tudunk szabad dátumokkal szolgálni a nemes esemény megrendezésére, ha csapatunkra esik a választásotok. Így már tényleg önfeledt, ugye?