Impresszum

A www.corsohotel.hu honlapon szereplő információk tulajdonosa a Corso Hotel Pécs Kft.

Üzemeltető: Corso Hotel Pécs Kft.
Cím: 7626 Pécs Koller utca 8.
E-mail: reception@corsohotel.hu

A weboldalt tervezte és készítette:
Cubicfox Kft.
Telefon: +36 20 259 9442
Web: www.cubicfox.com
E-mail: info@cubicfox.com

Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit az e-mail címre küldheti.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok
Ön a (www.corsohotel.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

A Honlapon található tartalom az Corso Hotel Pécs Kft.(a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona.
A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
A www.corsohotel.hu weboldal tulajdonosának (Corsohotel Pécs Kft.) és készítőjének (Cubicfox Kft. www.cubicfox.com) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése.
A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.
Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.
A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.
Domain-jeink neve, valamint a Corso Hotel Pécs név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.
A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után