A Corso Hotel több, mint ideális esküvői helyszín, ahol lelkes és profi személyzet segít a nagy nap megszervezésében és lebonyolításában. Az évente, jellemzően ősszel esedékes Esküvői Nyílt Napon a hotel személyzete a legjobb szolgáltatókkal együtt gondoskodik arról, hogy az ifjú pár a dátum kitűzésétől kezdve segítséget, útmutatást, információkat kapjon életük egyik legfontosabb eseményének tökéletessé varázsolásához.

Az első lépések

Sokakkal megtörténik, hogy a romantikus lánykérés után, amikor mindenki felocsúdik a meghatottságtól, és elmúlnak az első izgalmak, szembesülnek a valósággal: el kellene kezdeni a szervezést. Természetesen a rendezvény mérete meghatározza a feladat nagyságát, de így is sok olyan, látszólag apróságnak tűnő részlet és fontos sarokpont merülhet fel, amiben nem árt, ha valaki segít eligazodni. Ilyenkor jól jön az Esküvői Nyílt Nap, ahol profi szakemberekkel és szolgáltatókkal ismerkedhetnek és állapodhatnak meg a házasulandók.

A Corso Hotelben már hagyománynak mondható ez a rendezvény, főleg, mert szállodánk népszerű esküvői helyszín Pécsett és környékén. Nem is csoda, hiszen ki ne szeretne egy négycsillagos hotelben, a lehető legkomfortosabban ünnepelni szeparált, könnyen díszíthető és alakítható termekben terembérleti díj nélkül, próbavacsora lehetőséggel és rugalmas fizetési feltételekkel? Nálunk kényelmesen elfér a násznép, van lehetőség átöltözésre, pihenésre, finomak az ételek, a személyzet pedig örömmel áll rendelkezésre. Célunk, hogy biztosítsuk azt a magas minőségű figyelmet és rugalmasságot, amire szükség van nemcsak a nagy napon, hanem előtte és utána is.

Szolgáltatások karnyújtásnyira

Az először 2018-ban megrendezett Esküvői Nyílt Nap után idén is arra törekedtünk, hogy bemutassuk a legfontosabb szolgáltatásokat, illetve azok legjobbjait. Szerettünk volna lehetőséget nyújtani minden látogatónak, hogy ne csak személyes konzultációra és ajánlatkérésre legyen lehetősége, de saját szemükkel is láthassák és kipróbálhassák, milyen érzés a gyakorlatban megmártózni az esküvői előkészületekben. Ide tartozik többek között a megfelelő frizura és smink, a pár ízlését tükröző dekoráció és zenei stílus, a különleges desszertek és ízletes menü megtalálása, na és persze a legszebb esküvői ruhák!

Természetesen sok más kérdésben is örömmel állunk az ifjú pár rendelkezésére. A javaslatainkat már ebben a blogcikkben is összefoglaltuk, a legkedvesebb történeteink pedig ebben az interjúban olvashatóak el. Ezekből is látható, hogy az esküvőszervezés és lebonyolítás valódi szerelemprojekt nálunk, rugalmasan és gondos odafigyeléssel szoktunk készülni minden alkalomra – ahogy a nyílt napra is. Meggyőződésünk ugyanis, hogy ezt a lelkesedést akkor tudjuk átadni a leghatékonyabban, ha személyesen találkozunk a megrendelőkkel, és mutatjuk be nemcsak saját magunkat, hanem azokat a szolgáltatókat is, akikben 100%-os biztonsággal megbízunk, és akik ugyanazt a maximumot nyújtják az előkészületek során, amit mi magunk is elvárunk a résztvevőkkel együtt.

Az idei nyílt napról

Az idei évben október 26-án került sor a nyílt napra, amire szerencsére sokan eljöttek, így ismét egy kölcsönösen jó hangulatú esemény kerekedett belőle. A programok délelőtt 10 órától délután 15 óráig tartottak, így mindenki kényelmesen ki tudta használni az időt, és mind a 16 szolgáltató lehetőséget kapott a bemutatkozásra. Sokuknál születtek is konkrét megrendelések, szerződések. Az érkezőket Józsa Péter ceremóniamester köszöntötte, aki bemutatta a szolgáltatókat és folyamatosan ismertette a programot, valódi esküvői helyszínné varázsolva szállodánkat.

A legnépszerűbb idén a Gold Ékszerstúdió Karikagyűrű Szalon volt, de Sokácz Orsolya sales coordinator szerint összességében is elmondható, hogy az érdeklődők sokkal bátrabbak, mint tavaly, nyitottak az ötletekre és a javaslatokra. Természetesen sokan már tudják, mit akarnak és célirányosan érkeznek, mások bizonyos szolgáltatót keresnek, de a többségnek általában csak a fix időpont van meg az esküvőre, így kíváncsiak a helyszínre és ezzel együtt minden másra is.

A Corso Étterem által készített finomságokat egész nap lehetett kóstolgatni. Welcome drinkként a Mixer-Házhoz által kevert koktélokkal köszöntöttük az érkezőket, melyek mellé a Dorothy Torta desszertjeit kínáltuk fel. Készült menyasszonyi frizura, esküvői smink, két modell pedig az érdeklődők között járkálva mutatta be a menyasszonyi ruhákat, miközben DJ Tucsó végig zenélt a programok ideje alatt.
A délelőtti és a délutáni program részeként nemcsak az esküvői helyszínt, hanem a nászutas lakosztályt is megtekinthették az érdeklődők – ezt a párok az esküvő éjszakáján ingyen használhatják – továbbá még néhány szobát, amelyet kedvezményesen biztosítunk a násznép számára.
A Gadget Fotó jóvoltából pedig rengeteg kép és kisebb videók is készültek az Esküvői Nyílt Napról – ahová jövőre is szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Szolgáltatóink listája:

💍 Helyszín, étel, ital: Corso Hotel Pécs****, Corso Étterem

💍 Szervezés, lebonyolítás, dekor: Fantázia Esküvő és Rendezvényszervezés,dekoráció Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár – A Táncer

💍 Torta, desszertek, ital: Dorothy Torta, Mixer – Házhoz

💍 Ékszer, karikagyűrű: Gold Ékszerstúdió Karikagyűrű Szalon

💍 Zene: Thurn CsabaDJ.Tucsó

💍 Fotó, film: Gadget Fotó – www.gadgetfoto.hu, Igenfilm

💍 Autóbérlés: Limuzin bérlés Pécs-Királyi Limuzin

💍 Ruha, szépészet: Josephine Szalon, Taboo Best Elegant Pécs, hair by dora, Németh Kitti kozmetikus

💍 Esküvői weboldal: HelloWeb Pécs