CORSO ÉTTEREM

Esküvők

Mi segítünk feledhetetlenné varázsolni életetek Nagy Napját!

Két rendezvényhelyszínnel rendelkezünk amely, a 60 fő befogadására alkalmas éttermünk és a 150 fős konferencia termünk.

Örömmel biztosítunk otthont polgári szertartásnak is (akár esőhelyszínként). Kiváló helyszín ehhez konferencia termeink tágas előtere illetve éttermünk is.

Az étkezésnél lehetőség van svédasztalos, tányér-vagy tálszervizes étkezés választására, így eldönthetitek, melyik Nektek a legmegfelelőbb megoldás. Lehetőséget biztosítunk próbaétkezésre is.

Szállodánk ingyenesen biztosítja a welcome drinket, ill. az éjféli vacsorához kínált saláta köreteket. Korlátlan standard italcsomagunk szintén a Ti igényeitek szerint alakíthatóak.

Profi dekoratőr és esküvőszervező partnereink lenyűgöző munkájukkal és hozzáértésükkel állnak rendelkezésre. Garantáltan minden ötletet és elképzelést valóra váltanak.

Esküvői szolgáltatásunk igénybevételekor a násznépnek kedvezményes szobaárakat alkalmazunk. Az ifjú párnak az esküvő éjszakájára grátisz biztosítjuk a különleges kialakítású nászutas lakosztályunkat.

Rólunk mondták

Nekünk is a Corsoban volt az esküvőnk! A legjobb választás. Csodás volt a hely, ízletesek az ételek, a kiszolgálás profi! A próbavacsora pedig egy zseniális ötlet volt. Tényleg úgy érezhettük, hogy ez a Mi napunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Corsot, ha esküvőben gondolkodnak, akkor nincs is jobb hely, hogy a Nagy napot felejthetetlenné varázsolják  Hálával tartozunk Katona Barbarának és Dékányné Kónya Bernadettnek és persze az egész Corso Csapatnak, akik segítettek a szervezésben és minden percben mellettünk voltak. Nélkületek nem is tudom,h tudunk volna ennyi mindent összehangolni. A kedvességetekkel és a hozzáállásotokkal örökre a szívünkbe loptátok Magatokat!

Köszönjük

Lívia és Gábor

Minta menüajánlatunk

Pogácsa 5dkg/fő

Leves: Marhahúsleves húsával, lúdgégetésztával és zöldségekkel

Vegyes tál:

  • Rántott sajt és cukkini
  • Ropogósra sült kacsacomb
  • Fetás aszalt paradicsommal töltött jércemell rántva
  • Sertéscsülök Pékné módra

Köretek: kemencés burgonya, párolt lilakáposzta, sült zöldségek

Saláta: vegyes savanyúság

ár: 6.600 Ft/fő-től

Személyre szabott ajánlatért kérjük, keressétek kolléganőnket az alábbi elérhetőségek egyikén!