„Néha egy ölelés többet üzen és mélyebb élményt ad, mint bármilyen tanítás.”

Talán a fiatalok számára tartogatják a legtöbb mondanivalót Müller Péter szavai, mégis a ballagás időszaka az, amikor a diákok az időt legkevésbé az emlékek gyűjtögetésével és a pillanatok megélésével töltik. Sokkal inkább stresszesen görnyednek az asztal fölött és tanulnak naphosszat. A lexikális tudás mellett ilyenkor lenne legnagyobb szükség arra, hogy valaki az élet igazi bölcsességeit is átadja számukra.

Szerencsére egyre népszerűbbek az alternatív ballagási ajándék ötletek a szülők körében. Talán nincs is annál maradandóbb meglepetés, mint hogy az érettségiző több évnyi kemény munkája után a családjával és a barátaival tölthet egy emlékezetes estét. Erre nyújt tökéletes helyszínt a Corso Étterem & Kávébár, amely komplex szolgáltatásai segítségével a lehetőségek széles tárházát kínálja, ha családi összejövetel szervezésére kerül a sor. A rokonság vendégül látását felkészült csapatunk biztosítja, hogy mindenki számára örömmel záruljon az este: a termet egyéni kérés szerint dekoráljuk, igény esetén DJ-t vagy karaoke party-t szervezünk, projektort és kivetítőt biztosítunk. Az étel kínálat terén sem hazudtoljuk meg önmagunkat: többféle ízletes menüsorból válaszhat a család minden tagja.

Nem telhet el ünnep a magyarok arany nedűje; a bor nélkül. Bor- és pálinkalapunk megannyi fajta bort sorakoztat fel, így a kiválasztott menüsor mellé a vendég biztosan megtalálja a hozzáillő italt. A fehér húsból készült ételekhez mindenképp fehérbort, esetleg egy könnyű vörösbort ajánlunk, míg a vörös húsok kóstolói számára a testesebb vörösborokat szervírozzuk. Gyümölcsös desszertekhez szívesen kínáljuk a Frittmann Borház 2018-as Irsai Olivérét, ami egy citrusos, friss fehérbor.

Ne fosszuk meg a fiatalokat sem hasonló jellegű örömöktől, ha koruk engedi, mindenképpen jutalmazzuk meg az ünnepelteket egy rozéból készült fröccsel a több éves kemény munkáért cserébe, vagy éppen az egyetemre való felkészülésre biztatandóan. A kiskorúakat pedig várják alkoholmentes koktéljaink, vagy frissítő limonádéink széles választéka! 😉