Corso Hotel Pécs ****

A pécsi szállodák sorában, a kultúra fővárosának szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája, amely tökéletes választásnak bizonyul üzleti megbeszélések, családi ünnepek, konferenciákhoz kapcsolódó étkezések, céges rendezvények és esküvők helyszínének.

FOGLALÁS
PÉCSRŐL

MODERN & ELEGÁNS

Szobáink

KONFERENCIA KÖZPONT

Konferenciák

Ha konferenciákról, előadásokról vagy megbeszélésekről van szó, akkor a Corso Hotel**** az ön helyszíne. Igény szerint rendezzük és szereljük fel modern eszközökkel termeinket. Ne hezitáljon, hívjon fel!

BŐVEBBEN
Hotelünkben a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén a család kedvenceit is hatalmas szeretettel látjuk. Mindig öröm látni a négylábú családtagokat, amint elégedetten jönnek-mennek gazdáik társaságában. Hozza magával kiskedvencét!

Kutyabarát szállás vagyunk!

Tekintse meg nagyszerű Csomagajánlatainkat!

Foglaljon weboldalunkon vagy hívjon fel.
FOGLALÁS

CORSO ÉTTEREM

Étel & Ital

Ételeink kigondolásánál elsődleges szempont az íz és esztétika harmóniája a tányéron, hiszen az étel nem csak puszta funkcionalitás, hanem „önmagát díszíti”, ahogy egy bölcs barátom szokta mondani. Az étterem pedig nem csak ételekből és italokból, hanem a mindezt élettelivé varázsló csapatból áll, amelynek tagjai mindent megtesznek vendégeinkért. És amikor mindez összecseng: az a siker.” -Antal Tamás, mesterszakács

FEDEZZE FEL

SZÜLETÉSNAPOK ÉS ESKÜVŐK A CORSO ÉTTEREMBEN!

ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

Esküvők

Szeretnék esküvőjüket egy színvonalas, modern helyen tartani, ahol odafigyelnek Önökre és minőségi kiszolgálásban részesítik? Mi odafigyelünk a részletekre, az egyéni elképzelésekre és arra, hogy Önöknek semmi egyéb dolga ne legyen csupán jól érezni magukat a Nagy Napon!

BŐVEBBEN

ÖTLETEK VALÓRA VÁLNAK

Business

Konferencia? Előadás? Tréning? Szeretné megtalálni a legmegfelelőbb pécsi konferenciatermet, céges rendezvényhelyszínt a lehető legkevesebb utánajárással? Modern, jól felszerelt tárgyalók és konferenciatermek. Legyen szó webkonferenciáról, exkluzív fénytechnikáról vagy csupán egy különleges dekorációról, bátran forduljon hozzánk bizalommal!

BŐVEBBEN

PROFESSZIONÁLIS

Szolgáltatásaink

“Le a kalappal a Corso csapata előtt, minden elismerésünk!”

M. MARCELL , BUDAPEST