Miért ne egyen halat hétfőn?

By | december 2nd, 2016|Uncategorized @hu|

Antal Tamás, konyhafőnökünk és mesterszakács, számos regionális és országos verseny résztvevője és zsűri tagja kívülről-belülről megismerte az éttermeket, és tudja, hogy bizonyos napokon az éttermekben az ételek frissebbek, mint egyébként. Ilyen eset például, hogy hétfőn sosem rendel halat olyan éttermekben, ahol a tengeri herkentyűk nem specialitás. Miért van ez? […]

Mi alapján válasszon esküvői helyszínt?

By | december 2nd, 2016|Uncategorized @hu|

Az esküvői helyszín kiválasztása az egyik, ha nem a legnagyobb döntés, amelyet a jegyben járó pároknak meg kell hozni. Ez a döntés hatással lesz a dekorációra, a költségvetésre, a szállítókra és a viseletre is. A további sorokban megmutatjuk, hogy érdemes kiválasztani a tökéletes helyszínt. […]

Hogyan készítsen jó steaket házilag?

By | december 2nd, 2016|Uncategorized @hu|

  A steak készítésekor a legfontosabb az időzítés, ez a különbség a félre sikerült hús és a tökéletes steak között. A Corso Hotelnél időről időre igyekszünk bővíteni éttermünk kínálatát, és jelenleg steak és a vörös húsok bővítésére törekszünk. Következő bejegyzésünkben segítséget nyújtunk Önöknek, hogy otthoni körülmények között miként érdemes steaket készíteni. […]

Load More Posts










Ankunftsdatum
Anzahl an Übernachtungen


 
 

 

valami